Skördefest idag


Jag har varit på skördefest idag. Det fans mycket gott att sätta tänderna i: kokta varma rödbetor, kokta morötter med massor av smör och hackad persilja på, massor av goda grönsaker och en god persiljesås (som jag hade gjort), och till efterrätt en äppelkaka med vaniljsås (som jag oxå hade gjort). Jag tog fantastiska bilder. Dom visar jag imorron.                Och vad tillverkade jag igårkväll då? Jo, jag gjorde en väska till mej i "kohud" (imitation naturligtvis). Den blev urläcker, bild på den imorgon oxå... ikväll ska jag sy två eller tre par byxor. Energin sprutar snart ur öronen på mej.                                                                             
På torsdag ska jag avsluta pappas liv här på jorden. Jag och min syster ska göra klar bouppteckningen. Sen är han utplånad från denna planet. Känns märkligt... när jag såg honom ligga död på S:t Görans sjukhus, så kände jag att det inte var han som låg där: han hade helt enkelt tagit av sej sin kostym (kroppen) och lämnat den, för att byta om till något annat.                                                           
Jag lägger in en bild, vet inte ännu vad det blir...


Robert Lillebror 19 år (han heter faktiskt Lillebror i andra namn). Han går sista året på gymnasiet. Han ska bli artist (musik). Oj oj oj... han är så duktig. Så Robban: du får bli Dagens favoritbarn. I´m proud of you   

Det finns ju även andra artister som jag gillar: T.ex Jason Mraz. Mina damer och herrar... här är han:
          
                   


Benjamin Syrsa





Detta är ingen syrsa, det är min kompis som jag har haft runt mej i flera dagar nu. Hur gör dom? Går dom i dvala eller dör dom när det blir kallare???





Detta är min julbonad som jag sydde för ett par dar sen...




Detta är några äg som jag har gjort i keramik...


Och: detta är min bror Freddy :-)

Det var inte mycket jag skrev idag.. jag orkar inte helt enkelt, men håll till godo me bilderna.
Jaqg älskar er :-)

Hemlagad musli och Billy Bob Thornton


Jag har precis gjort två liter hemlagad musli. Jag har rostat den i ugnen med en massa gott i. Jag känner mej nyttig när jag gör sånt (så slipper jag ha så dåligt samvete för allt godis som jag har vräkt i mej i helgen).              Jag har MISSLYCKATS!!! Jag har sytt grytlappar som inte blev så bra som jag ville att dom skulle bli, och då får jag UTBROTT!!!  Det här visste inte dom flesta av er: Billy Bob Thornton är inte bara skådis... han är egentligen sångare. Han har ju varit gift med Angelina Jolie, ch har skrivit en låt till henne. Och låten heter just Agelina. Åter igen: Lyssna och nut mina vänner, han är bara sååå sexig, han slår NÄSTAN Bob Dylan

tube.com/v/9xsyGuB-Mp8"


Armband och Kid Rock


Här är en bråkdel av alla armband som jag har tillverkat. Just nu är jag ju inne i en syperiod, men jag har så mycket material att det börjar bli dags igen... dessutom har jag köpt material till tenntrådssömnad. Det ska bli spännande. Jag har aldrig prövat. Jag har lånat en bok från bibblan, och där står steg för steg hur man gör. Alla läsare, och alla andra med för den delen: Häv ö najs dej...
 

Dagens tanke: Gör inte allt en bra dag, gör alltid något en dålig dag

 


T.G.I.F


Idag lade jag in en bild innan jag började skriva. Smart, va? Det här är iaf några av mina smycken som jag tillverkar/designar. En dag ska jag ju öppna butik tillsammans med någon dotter (jag skriver inte vem)   Idag är det som sagt fredag, och jag gillar helgerna. Den här helgen ska jag vara ensam här på Mörkö, utan besök, och jag ska sy, sy och sy. Allt möjligt ska jag sy.  Jag ska äta lunch nu, en köttgryta. Jag kommer att skriva senare, i eftermiddag igen. En låt tnker jag lägga in, och det här är ORIGINALET!!! Originalet är ALLTID bäst. Lyssna och njut, gott folk:


HJÄLP!!! Jag harb superlim i håret :-(

Av misstag så har jag fått superlim i håret. Jag har haft löshår, och akut så "lagade" jag hår som hade lossnat. I min enfald så trodde jag att jag kunde använda superlim att "laga" med. Tror ni att det gick bra? Nae... det gjorde ju inte det. Jag har t.om testat aceton. Det sved skönt i hårbotten, och limmet vägrade att släppa efter. Så nu undrar jag om det är någon som vet något starkare än aceton, utan att jag blir helflummig av att andas in? Snälla, hjälp mej någon. Jag har kollat på nätet, men hittar inget  Jag är förtvivlad och urlessen.                        Nu till något helt annat. Vad har jag att vara tacksam för idag? Jo, att jag är frisk och har underbara kids. Vad behöver jag hjälp med idag? Att kunna acceptera mej som jag är. Jag är iaf en god bit på väg. Vad har varit bra idag? Hmmm... jag är nöjd över att ha målat en bra bit av skjulet här på Mörkö. Det blev jättefint, och jag är nog lite stolt över mej själv för det. När jag nu läser dessa tre saker, så bryr jag mej inte längre om mitt superlim i håret (i alla fall inte lika mycket). Jag har även sytt en grytlapp som även den blev bra. JAG KAN!!! Och ikväll ska jag ägna mej åt mina älskade smycken igen, jag har ju massor med nytt material till det. Bilder kommer vid tillfälle (sladden till kameran är fortfarande borta, men jag ska leta efter den ikväll, så hav tålamod, kära läsare)Idag är det höstdagjämning, vilket innebär att dag och natt är lika långa (finns en släkt i Sverige som heter Natt och Dag, en av dom har jag haft som advokat en gång i tiden då jag behövde en sån...).Så den här da´n är alltså likadan som vårdagjämningen, fast med den skillnaden att det kommer att bli mörkare framöver, men snart går vi mot ljusare tider igen, det gäller ju att vara positiv, eller hur?                                                                          Dagens låt blir nåt med mister Bob Dylan


Skandal på McDonalds i Södertälje

Alltså: idag åkte jag och S:et till S-tälje. Vi gick och strosade i flera timmar. Vi hade jättemysigt. Annars brukar både hon och jag stressa. Efter att vi hade inhandlat det vi skulle, så gick vi till McDonalds. Vi satte oss ute,eftersom det var så fint väder. Det var enmassa äckliga måsar där som "tiggde" mat. Vi försökte sjasa bort dom. Och vad händer då??? Jo: EN AV DE ANSTÄLLDA SLÄNGER UT RESTER AV GÄSTERNAS HAMBURGARE OCH MATAR DOM !!! Det är alltså sant. Istället för att skrämma iväg måsarna så väljer han att skrämma iväg matgästerna. Vidrigt helt enkelt. Vad tycker ni? Jag tog kort på en av måsarna, men jag hittar inte min sladd till kameran (inte alls ovanligt)

Jag är hemma på Mörkö igen, och jag tänker sätta mej och sy lite, eftersom jag har köpt en hel del tyger. Resultat får ni se när det är klart.


JIPPI!!! Jag blev mamma till Sandra för 21 år sedan

Idag fyller Sandra 21 år, och jag grattar både henne och mej till det. Jag är hemma hos henne just nu i Södertälje. Hon mår inte så bra som jag vill att hon ska göra: hon har astma och behöver till läkare för att få meduxin  Jag ska iaf till Sthlm city i lite ärenden, och när jag kommer tbx så blir det väl tårta tror jag.



Jag håller ju som sagt på med en massa kreativitet. Jag syr massor: allt från grytlappar till lapptäcken. Jag har just sytt klart ett skitsnyggt överkast till Amanda, min dotter som fyllde 14 år den 16:e sept. Men så har ungen fått en ny säng som är 120 bred, och överkastet är till en säng som är 90 bred . Så jag ska sälja det på Tradera. Jag har lagt ner hur mycket jobb som helst på det, och det går inte att göra om det bredare. Jag ska visa bild på det sen, jag har inga prylar med mej hit till kameran att ladda ner bilder, men det kommer. Jag har gjort en hel del i keramik oxå, men det är inget jag kommer att fortsätta med, jag är "mätt" på det. Så brinner jag för att göra smycken. Och det sägs att jag är bra på det , så jag har väl en tanke där oxå, att tillverka och kanske tjäna en slant på det. Mer om det senare...

Nu ska jag göra mej iordning och ta pendeln in till city.

metrobloggen.se/AnAzon

AnAzon



Norsk historia

Två Norrmän:
- Kan du tänka dig att i USA blir en person överkörd varje kvart.
- Ojdå. Vilken otur han måste ha.

Den var ju rolig, eller hur?
Imorse lämnade jag Mörkö på förmidda´n. Åkte till Sthlm central, där jag naturligtvis gick till Panduro på Kungsgatan, och vad säljer dom där???
Jo, dom säljer pärlor. Sen gick jag till Ohlssons tyger på Sveavägen, och vad säljer dom där??? Jo, dom säljer tyger. Sen gick jag till et ställe som heter Sawabee, det är en thai-restaurang, typ... där tog jag alltså en meny nummer 16, den är god, prova den. Kyckling med cashewnötter. Jättegott. Try it, you´ll like it.
Efter ovanstående så mötte jag Sandra vid centralen. Hon hade jobbat. Hon började igår  som telefonförsäljare på ett företag på Rådmansgatan. Hon tjänar en del, högre timlön än hon gjorde som servitris.
Sofie håller på med ett projekt i skolan, och hon ska filma mej i ett inslag där hon tycker att jag är lämplig. Jag säger inte vad det är, men jag kommer iaf inte att visa ansiktet (vill inte vara med på bild).
Jag har alltid fullt upp på helgerna, men jag tycker bara att det är kul. Imorgon ska jag till Bro och hälsa på bröderna brothers (Daniel och Robert). Det ska ju bli hur kul som helst. Så Sofie: Vi får ses på söndag. OK???
Jag har prexis anlänt till Sandra. Hon gick en sväng till affären, så hon kommer snart. Jag ska landa lite, och ta en gök på ballen (en rök på balkongen)
Jag kanske skriver lite senare, om det händer nåt nytt.

Fridens liljor.

Var rädda om er, ingen annan lär vara det åt er.

Dagens artist

HJÄLP!!!

Mina trogna läsare... vart har ni tatt vägen? Ni är inte lika många som ni brukar vara:-(
Jag får väl börja skriva litemer intressanta saker, men det händer inte så mycket i mitt lilla liv just nu. Inget annat än att jag syr fortfarande, jag håller på med karamik, jag väver mattor, jag gör smycken i massor. Jag ska snart visa upp lite nya kreationer. Det är snart dax för en ny filmsnutt på YouTube där jag visar upp lite av varje. Jag ska be Sofie om hjälp.
Den här da´n har det inte hänt så mycket, jag har pratat med mamma och med Sofie. Jag har svarat på Amandas sms, jag har ätit lunch (veg), jag har ätit middag, jag har sytt klart A:s överkast. Det blev bara sååå snyggt. Det är nog det finaste jag nånsin har sytt. Jag blir bättre och bättre.
Imorgon ska jag åka till Vagnhärad och handla och posta A:s paket. Hon ska få ett Comviq kompis av mej oxå, och kanske en liten peng. Inga bilder idag eller, glömde att ta med mej kameran hit till dator´n.

Ha en trevlig kväll allihopa. Ta hand om er


Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig

PUH...



Detta är ett pendeltåg för er som inte visste det :-)


 Detta är Sofie, om ni nu inte visste det...


Det har varit lite hektiskt ett tag. Igår till exempel: jag åkte halv nio från Mörkö till Södertälje, hämtade mitt leg hos polisen, mötte mamma, vi mötte i våran tur Sandra med familj. Vi fikade i centrum. Sen följde mamma mej till banken där jag betalade begravningskostnaden för pappa på över 23.000 kr, efter det åkte vi till sta´n (Sthlm city). Vi gick in på Panduro där jag köpte lite smyckesdetaljer. Efter det gick vi in på Ohlssons tyger där jag köpte en massa tyg. Efter det träffade vi Jonathan och Sofie. Vi åkte vidare till Medborgarplatsen för att äta lunch hos Sofie på Bondegatan (hon har ju fått lägenhet). Sofie lagade en kycklinggryta som var jättegod. Sen fick mamma och jag skynda oss till Tumba för att passa en buss till Skanssundet, där vi tog färjan över till Mörkö. Så hon har alltså övernattat hos mej. Det var trevligt att ha henne här. Hon fick med sej några presenter som jag gjort: ett fågelbad i form av ett rabarberblad i betong, en väggbonad, ett halssmycke, ett armband och en liten skål som jag gjort i keramik.

GRATTIS AMANDA PÅ 14-ÅRSDAGEN
( jag blev mamma för sista gången för fjorton år sen)

Jag har inga bilder kvar i denna dator, kanske att jag har nån enstaka här, i min bloggs album.

Hörs imorr´n igen

Jag förstår inte varför TV ber om ursäkt för tillfälliga avbrott, men aldrig för de ordinarie programmen.






Vad är en gräshoppa utan ben? HOPPLÖS

Idag har jag fotograferat en gräshoppa, en jättefin bild blev det, jag satte kameran en decimeter framför nosen på den. Den var lite slö så jag tror att den var på väg in i dimmornas värld. Det vill säga i  vinterdvalan. Om dom nu gör det? Den var i alla fall JÄTTESTOR!

Sofie är med mej, och vi gick in i hönshuset imorse för att titta om dom hade lagt några ägg. Sofie gick lite för nära en höna som låg och pluppá ut ägg. Hönan reste på sej och reste ragg (fjädrar) och började skälla ut Sofie efter noter. Hon var riktigt arg, hönan alltså. Vi blev rädda och gick ut därifrån oc stängde dörren. Hon höll på länge att muttra därinne. Sen blev det knäpp tyst. Och vi vågade öppna dörren på glänt. Då hade hon hämtat sina väninnor. Dom blängde på oss genom en lucka. Vi stängde dörren och gick därifrån. Vi vet inte om det blev några mer ägg gjorda idag. Sofie har fått men för livet efter den händelsen. Det enda hon kan säga nu är, KUKELIKU

KISSNÖDIG!!!

Jag är så kissnödig så jag spricker snart, men det finns hjälp... ett ögonblick. Färdig!!!
Jag har lyssnat på sörmlandstoppen idag klockan elva.Min f.d svåger ligger på femte plats med en låt som heter Right now. Han är med i en duo som heter Exanimo (betyder från hjärtat på latin). Låten är bra. Och Tommy som min f.d svåger heter har hållt på med musik ALLTID. Och nu först kanske att det händer nånting. Det är han värd. Grattis, Tommy!!!
Jag har pratat med mamma idag. Hon ska kanske komma till mej på måndag och stanna till tisdag. Hon åker tbx till Spanien igen den 22:a sept. Hon bor ju där. Jag ska oxå flytta utomlands på ålderns höst. Det är jag värd.
Imorse blev jag på ettjävla humör. Jag blir väldigt påverkad av människor med negativ energi. Jag själv är optimist, och ifrågasätter inte allting. Man behöver inte alltid ha rätt, hur mycket man än vill. Så mitt nya ordspråk blir hädanefter:

Behandla inte människor som du själv vill bli bemött, eftersom du inte kan räkna med att bli bemött på det viset...(tänk på det)

Idag kommer Sofie till mej, och ska stanna til imorgon. Och Robert kommer imorgon och åker tbx till Bro senare på kvällen.

Jag ska äta lunch nu, och åtekommer kanske senare idag... eller inte


Ha det bäst, och var rädda om er, ingen annan lär vara det åt er.


Puss o.s.v... / AnAzon


                                         
                                         

                        Mormors lille Ticke, som blir 18 månader den 20:e september, när hans mamma fyller 21 år :-)


Den 11:e september - ett datum vi alla kommer att minnas...

Jag orkar inte skriva något alls idag. Idag får ni lyssna på en låt. Klicka här

JAG HAR KRYMPT!!!

Jag har krymt. Jag var hos polisen och skulle fixa id-kort. Jag fick mäta mej, och ni har rätt barn: JAG HAR KRYMPT!!!
Jag är bara 1.52 nu. Jag har krympt två centimeter. Men jag överlever nog det också.
Jag har inte så mycket att berätta idag. Jag ska sy klart Amandas överkast ikväll i alla fall.
Freddy: varför kan jag inte lägga in fler bilder på "bilder"? men väl på "filmer". Märkligt.
Freddy var den ende som grattade mej igår på min namnsdag. Tack för det, Freddy.
Dagens bild är på Christopher. Jag tog den igår morse innan han skulle till dagis.
Fridens liljor,gott folk


Budgetrådgivning!

Jag fick ett brev med posten idag från Stockholms Kyrkogårdsförvaltning. Och i det stod det att min älskade far gravsattes den 2 September år 2008. Så nu ligger hans aska nedgrävd vid Skogskyrkogårdens minneslund. Men hans själ lever kvar på jorden runt oss.

Idag har jag varit hos en Budgetrådgivare och det var givande. Jag ska få hjälp att fixa mina skulder. Det är ju inte så mycket, men jag vill bli av med dem. Och så har jag ju ordnat inför min flytt som blir snart.

Jag har tillbringat mycket tid med Sofie idag. Som alltså är min favorit idag. Därför sätter jag in detta inlägget under kategorin "Dagens favoritbarn".

Jag kommer inte åt några bilder just nu, på denna dator, jag ska byta dator om en stund. Jag är alltså hemma hos Sofie, mitt favoritbarn för dagen. Om ni vill veta vad ni har gjort idag så klicka här!

Min brorsdotter, Jenny, har börjat blogga. Välkommen in i klubben Jenny. Hennes blogg hittar ni HÄR. Hon har en underbar liten tös och jag är glad att vara släkt med henne. Fast Ticke är också söt. Och det vet han om.

Jag skriver senare ikväll när jag har bytt dator och lagt in lite bilder. Nu ska jag spela in Sofie på min kamera när hno sjunger Out tonight från musikalen RENT! Måste bara tilläggas från mej, Sofie, som skriver när mamma dikterar, att om ni inte har sett Rent så  MÅSTE ni gör det, för det är VÄRLDENS bästa musikal! Och därmed BASTA!

Tack och Hej leverpastej, jag är glad att jag är tjej!

BYE



Hyllning till Sofie (det är bara hon och jag som förstår detta...)

Sofie: jag har HITTAT den. Hittills bara på engelska, men det får duga så länge :-)

En hyllning till pappa

Johann Sebastian Bach

Elvira Madigan (temat från...)               

Nicolai Gedda (pappas favoritlåt)

Fingal Olsson (pappa hade väldigt mycket humor)



                                         



I rörelse (Karin Boye)

Den mätta dagen, den är aldrig störst 
Den bästa dagen är en dag av törst.
Nog finns det mål och mening i vår färd
- men det är vägen, som är mödan värd.
Det bästa målet är en nattlång rast,
där elden tänds och brödet bryts i hast.
På ställen, där man sover blott en gång,
blir sömnen trygg och drömmen full av sång.
Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr.
Oändligt är vårt stora äventyr.




Mitt musikintresse är stort

                       


de ja vu

Den här låten måste ni lyssna på... I love it. Det finns så mycket på YouTube, precis allt man vill ha, faktiskt. Jag visste inte att dom här två artisterna uppträtt tillsammans. Visste du det, Freddy?


   

Visserligen är Brusan "bara" med och spelar, men dom är ändock på samma scen. Två av mina favvos. Springsteen har jag sett, men inte Fogherty, men det ska jag göra en vacker dag. Kanske tillsammans med min bror???

Hästpitt

Ha ha... när Sandra skulle måla sina läppar idag, så ville Ticke oxå ha, och då kom jag ihåg när Daniel, min 27-årige son var liten och när jag målade läpparna. -Åsså ha hästpitt (jag vill oxå ha läppstift). Det är en del som poppar upp igen från den tiden när mina kids var små.
Idag har jag varit barnvakt ett tag till Ticke. Det är bara roligt, han är alltid rolig att ha att göra med. Vi har ätit fläskfilégryta med ris. Och så gjorde jag min jättegoda äppelkaka med vaniljsås till.
Jag kan inte lägga in några bilder idag, för S:et var tvungen att fixa med dator´n, tror att det heter att man formaterar om den? Är det så det heter, Freddy??? Apropå Freddy, så har han en dotter som heter Jenny, och jag har tittat i hennes bilddagbok idag. Jag vet att hon läser min blogg, och jag vill skriva till dej att du har världens vackraste lilla dotter. Du har all anledning att vara stolt över henne. Sandra har världens vackraste son :-)
Imorgon ska jag titta på området dit jag ska flytta, Minneberg, Alvik. Jag har fått reda på en del fakta: att det är en stooor tvåa, att den har ballefjong(balkong), att den har klädkammare, att det finns badkar, och jag som älskar att bada.
Igår handlade jag lite tyger i Södertälje igen, jag håller ju på med en del projekt till Amanda som fyller fjårtis snart :-)
Snart har jag sytt och vävt mattor till alla mina kids. Jag har faktiskt vävt elva trasmattor på fyra månader. Repmattan som jag gjorde häromdagen blev helfin. Jag ska visa bild på den vid tillfälle, så fort jag ar fått in bilderna i datorn.
Mina vänner/ ovänner: Idag ska jag låta er lyssna på min guru: Mister Bob Dylan. Den här låten älskade jag 1970. Det var den bästa på Nashville Skyline tyckte jag i alla fall... Eller hur, Freddy? I threw it all away



Jag hörde något ganska roligt på RIX fm:

En stor kuk är en liten tröst i ett fattigt hem ( Gert Fylking)


Apelsinsylt

Haha... jag har en kompis som heter Nina. Vi äter lunch tillsammans ibland. Idag ville hon ha marmelad på mackan, men frågade vart apelsinsylten tagit vägen. Jaja...
Jag har lugnat ner mej sen gårdagen. Det varkar ha ordnat upp sej. Bra, för jag vill lita på min lilla kundkrets som jag har.

Jag sydde en del igårkväll: jag gjorde en toarullehållare med plats för fyra toarullar. Jag tog bilder igår, men det går inte att få in dom fuckin´bilderna i datorn idag. Den fuckin´vägrar... så har jag börjat väva en hallmatta av snören. Den kommer att bli helhäftig. Så började jag på ett överkast till Amanda. Det kommer att bli hel-läckert. Jag ska köpa lite mer tyg på fredag till det. Hon kommer att bli sååå glad. Eller hur, Amanda?
Jag har FAKTISKT arbetat i trädgården idag, och jag har bildbevis på det, mina vänner :-) Jag har plockat gul och röd lök i trädgårdslandet . Det blev väldigt mycket lök. Efter lunch idag fick jag massage på fötterna. Jag somnade under tiden. Det är bara sååå jävla skönt.
Mamma ringde idag. Hon ska ha gäster på söndag: hennes syster och hennes karl kommer och ska äta surströmming. Jag skulle gärna vilja vara med. Jag får se hur det blir. Isf övernattar jag där, för jag har ett ärende till Sthlm på måndagen.
Jag ska testa att lägga in en bild, jag vet inte vad det kommer att bli. Jag har mina bilder på Photo Essentionell.  Den här bilden är så vacker. Den tog jag på Sandra och Christopher i somras när dom var och hälsade på mej på Mörkö.

Jag ska se om jag hittar någon "Dagens låt" Det blir en med Robban :-)

Ha en bra höstkväll på er allihopa, och Jenny: kul att du läser min blogg: Tack alla andra som följer mitt skapande med intresse.


Nu är jag riktigt förbannad!

En "nära vän" till mej har gjort mej väldigt, väldigt besviken. Min "nära vän" beställde en väska av mej till sin kompis. Min "vän" skulle ge den som en gåva till sin kompis och alltså betala den själv. MEN nu är dessa två osams och min "vän" tycker nu att jag ska ringa till hennes kamrat för att få betalt av väskan eftersom min "vän" tycker att kamraten är min kund. Alltså, jag har suttit och arbetat med denna väska i TRE timmar och lagt ner ett väldigt bra jobb på den. Så alltså är jag nu blåst på dom pengarna (100 kr.) och min "vän" kan inte räkna med mina tjänster mer.

Behanda INTE folk som du själv vill bli behandlad, för det har du ingenting för!

Hemskt mycke´hej...

Jahapp... så är det en ny vecka igen. Måndag, och snart är det fredag. På fredag ska Amanda, min fjårtisdotter komma till mej. Det ska bli hjärte-kul. Vi kommer att vara sysselsatta hela helgen med en massa olika projekt. Hon kommer att älska att vara här, ochjag ska ta miljontals med bilder...
Som jag skrev igår, så skulle jag sy en tvättkorg, fyra grytlappar och en grillvante till mej, och det gjorde jag ju oxå. Här är dom, och en matta som jag har vävt. Jag knöt fransarna på den idag. Det tar nästan lika lång tid att knyta fransar som att väva själva mattan. Som ni ser så älskar jag grönt, i alla nyanser (Nej, jag är inte Hammarby-are).
                                         

Det tog ungefär en kvart att få in den här bilden. Jag hade tänkt sätta in en till, men det tar för lång tid. Nätet funkar inge vidare här ute på landet.

Jag såg att jag har fått en kommentar av S:et som jag ska kolla. Sen ska jag göra ett par smycken.

Ha de bäst gott folk.

Give peace a chance

Dagens låt blir nåt med Jackson Browne... Tender is the night

Puss o.s.v...

RSS 2.0