STÄDNING!!!

Idag har jag hunnit mycket (hittills): jag tog tåget till Jakan kvart över sju på morgonen, o träffade Sandra en snabbis. Tog nästa tåg tillbaka till Bro (världens ände), gick o tog en fika på Hantverkshuset o snackade en stund med en anställd vid namn Anders. Vi pratade om dittan o datten, fast mest datten :-)
Nu ska jag väcka el Roberto, för han har lovat att hjälpa till med div. hushållsgöromål såsom STÄDNING!!! Så jag uppdaterar senare om hur det gick.

Röding (idag igen)



Gottgottigottgott

Jag är sen till allt idag. Jag ska iväg och träna om en liten stund, så det är bäst att sätta lite fart då. Jag uppdaterar senare


ÄNTLIGEN!!!

Mitt x har varit här idag och hämtat 75% av sina grejer som han har haft kvar här. Det var på tiden... Så nu fattas bara fåtöljen som jag ska få av min kompis Birgitta. Det som jag tycker är så roligt med den fåtöljen är att jag har fått exakt två sådana för några år sen av en väninna till min mamma. fast jag har bara en kvar. Jag tror att min ohängde son Daniel har den ena hos sej. Så nu kan ju han få behålla den. Den jag ska få av Gittan är MYCKET MYCKET finare :-) Fotpall oxå. Så då kan jag sitta o slappa ordentligt på kvällarna framför televisionen.
Robban har inte kommit hem från jobbet än, så han vet inte hur tomt o fint det är i rummet som jag sitter i just nu. Antingen ska han eller jag ha det. Känns lite lyx att ha ett så stort rum, eftersom jag tycker att jag platsar bäst i vardagsrummet o köket, förstås :-)
Nu är bara frågan om jag ska få köpa mitt X:s tvättmaskin som han köpte för tre-fyra månader sen. Dit han ska flytta finns det redan en maskin, men han vill ha nypriset av mej, och det vill inte jag ge, eftersom han har använt den i flera månader. Då köper jag isf hellre en ny. Den står iaf kvar här, så jag passar givetvis på att tvätta för brinnande livet :-)
Nu ska jag sätta mej till ro i soffan o sätta fast halkskydd på två par barntofflor som är beställda.
Ha de gött / Anette

Favoritcitat i repris:

En ond människa kan göra något gott, och en god människa kan göra något ont (Bob Dylan)

Livet

Ju mer jag tänker på saken
dess tydligare tycks det mig
att livet helt enkelt
är till för att levas

RSS 2.0