Jag är inte deppig :-)

Jag brukar vara rätt så deppig när det blir höst, men inte den här gången tydligen. Av nån jävla anledning känner jag mej rätt hyfsad: på bra humör, jag får saker och ting fixade, jag njuter av dagarna som har varit helt faboulus. Kan man vara annat än lycklig då? VAAA??? Jag har gymmat i två veckor, och solat solarium och jag tror att gymmandet börjar ge resultat. Jag känner mej iaf spänstigare än jag har gjort på länge. Och jag känner att ekonomin för första gången på länge börjar gå åt rätt håll. Jag ska göra allt för att bibehålla det jag har nu och inte sabba för mej... Sofie & jag flyttar ju snart in i lägenheten i Sundbyberg, och jag hoppas för alla inblandade att det kommer att fungera, att jag får behålla en viss distans till den lilla familjen som jag kommer att dela lägenhet med, och att vi inte kommer att gå varann på nerverna. Så det är jävligt viktigt att man får ha en alldeles egen vrå där man får vara ifred ibland, för det kommer att behövas om man ska orka med varann...

Nu är klockan mycket och jag ska sova. Höres imorgon, eller huuur??? Anette ( avslutar med några bilder)

 

En ganska färsk Jack-Dylan i en babysitter som jag har sytt

Här är Dylan åtta veckor.

 Och så jag då... Är det verkligen ingen som har eld??? VAAA???

Tradera dot se

Idag har jag varit småbarnsmamma heeela dan förutom nån timme. Jag hade Dylan hela natten oxå. Inte att jag klagar, men jag vill ju inte att lill-Dylan ska bli alltför fäst vid mej, jag är ju bara hans mormor, och det vill jag att han ska veta att det är den uppgiften jag har till honom, att finnas till hands om det behövs, och jag vill ju ha egen tid, och det ska jag ha nu, har jag bestämt mej för. Jag ska skriva klart det här inlägget, sen ska jag gymma en stund, och sola solarium. Sen ska jag vika tvätt (där försvann den egna tiden. Jaja... jag får sova ut inatt å hämta nya krafter. Imorgon ska jag hämta pengar, och betala lite till Tradera, där jag har lagt bud på en del smått å gott. Sen ska jag & Sofie åka och hämta en systemkamera som vi köpt genom Tradera för 3.200 pix. Den är jätte-jättebra hoppas jag. Det ingår en massa grejer till den som hade kostat en massa x-tra. Nopp... nu är det dags att ta hand om sej själv innan det blir mitt i natten

 


Han har i alla fall inte feber

Det har varit en slapp dag idag för första gången på jättelänge. Jag har i princip inte gjort någonting alls... mer än att bädda, fixa diskmaskinen, plockat ihop tvätt mm... Egentligen skulle jag hälsa på Robbelibobbanbobban, men det får vänta till imorgon när han är ledig. Vi ska hjälpas åt att göra en köttgryta. Jooo... Dylan är lite hängig, inget allvarligt, men hans bajs är välldigt konstigt, inte alls den färg som det brukar vara, och han har verkligen ont i magen. Han kan ju ha fått i sej nån baskelusk som irriterar. Vi ska åka till Barnmedicin med honom ikväll för att utesluta nåt allvarligt. Nu ska vi äta.

Littelitteli

Jag, Sofie & Dylan har suttit och lyssnat på visor av Alice Tegne´r. Alice Babs och hennes dotter Titti sjunger en massa lättsamma barnvisor, och vi har dom nu på datorn. Från ett jättebra musikprogram som S har laddat ner. Jag är ju ganska mycket inne på FaceBook nuförtiden. Det är mest därför som jag inte skriver så mycket här (eller som min pappa sa: Om du inte har något viktigt att säga:HÅLL KÄFTEN. Fast han skojade ju bara, förstås... Jag har stulit några bilder från min dotter Petra, men hon tycker att det är helt OK. Hon har tagit bilder från mej oxå, så det så. Idag har jag stulit dom här bilderna:

Här är själva Petra, då...

 

Den här bilden togs i söndags hos min mamma...

 

Likaså den här...

 

 

Visst är hon väl fin, lilla Claudia

 

 Som tack för bilderna, så får du den här av mej, Petra. Det vill du väl

Sumpan... here we come

Jag hade precis skrivit ett halvt inlägg, då datorn bara slocknade. Nu är den igång igen, och det är bara att börja om igen. Jag har haft en hel del för mej sen sist. Mestadels när jag har använt datorn, så har jag varit inne och kollat på Facebook. Jag har hittat en massa vänner där som jag inte har haft kontakt med på hundra år. Eller så har jag hållit på med min fotobok. Det har varit jättekul. Jag har gjort det klart efter att ha hållit på med det ett bra tag. Det blir jättebra, och det kommer ner i min brevlåda om ett par dagar. Ska bli jättekul, det är ett familjealbum. Det är på 36 sidor, men det är massor av fina bilder i på mej och min jättefamilj. Jag, Sofie och Dylan kommer att flytta ihop den första oktober, till en 2½:a i Sundbyberg. En jättefin våning på 100 kvadrat, och den har öppen spis . Vi var och tittade på den igår, och det kan inte bli bättre. Den är möblerad, och vi båda kommer att kunna spara pengar under en period, så får vi se om vi flyttar var och en till sitt, eller om vi vill fortsätta att bo tillsammans. Det blir bra i slutändan hur vi än gör. Dylan blir sex veckor imorgon, och utvecklingen går verkligen med stormsteg. Han är en trevlig liten (?) kille som kan le med hela ansiktet, och han "pratar" för fullt (gööö, säger han) hans vakna perioder på dagarna blir längre och längre, och han är väldigt sällskaplig, och har lätt att ha att göra med. Han har vuxit ur sin första storlek, och har nu stl.62. Nu ska jag kolla FaceBook.


RSS 2.0