OM någon undrar, så mår jag trots omständigheterna bra

Alltså: igår när jag skulle handla här i Bro på ICA (reklam), så skulle jag köpa fryst dill. Naturligtvis ligger den längst fram i frysdisken, och jag, mitt spån tar sats och typ HOPPAR upp för att nå (jag är ju som bekant ganska kort). Jag kom åt kanten på frysdisken, och hör hur det knakar i ett revben. SHIT!!! Jag vek mej dubbel (nej, ingen såg). Nu har jag jävligt ont (ni som undrar...) men jag lever i alla fall, som ni märker :-)
Om en liten stund ska jag åka till Sofie och Dylan (som sig bör på lördagar) och stanna till imorgon.
Jag och min "sambo" kollade på IDOL igårkväll (som sig bör en fredag), och hade som vanligt en del gott att smaska på: kyckling, sallad, och wokgrönsaker. Dessert: en massa onödigt som snickers, Werthers nya choklad(som inte var särskilt god), ostbågar och jordnötter. Vi var för snåla att köpa läsk, så vi drack två olika sorters saft :-)
Så här såg det i alla fall ut efter. Jag tog ingen innan-bild.


Ha det bäst

En god människa kan göra något ont, och en ond människa kan göra något gott (Bob Dylan)

"Jag, har idag inte gjort någonting, fast, jag har inte gjort så mycket, men egentligen, så har jag nog inte gjort någonting särskilt!"


"Jag, har idag inte gjort någonting, fast, jag har inte gjort så mycket, men egentligen, så har jag nog inte gjort någonting särskilt!"

You know what? I´m really mad

You know what? I´m really mad. Jag har fått beskedet idag att jag ska flytta till annan lägenhet på torsdag nästa vecka. Min "sambo" flyttar härifrån nästa vecka, och jag trodde verkligen att jag skulle få bo kvar här i alla fall ett tag till, och att ingen skulle flytta in här på ett bra tag. Men inte alls: nu behöver två killar den här lägenheten. Alla vet ju att det här är en soc-lägenhet vid det här laget, och att det kan tänkas att man behöver flytta av olika anledningar med kort varsel. Och: JAG HAR INTE TIIID!!! Jag har massor att göra just nu. Jag ska ju vara med på julmarknaden nästa lördag här i Bro, så jag har en del att göra inför det *suck*. Nu ska jag alltså flytta och dela lägenhet med en annan tjej. Nu vet jag vem hon är. Vi är arbetskamrater på Hantverkshuset, och vi har ungefär samma intressen, men ändå: Jag vill bo själv!!!
Jag har egentligen inte tid att skriva heller. Jag ska göra ett gäng armband, och jag brukar jobba snabbt och effektivt när jag är arg :-)

Träffa S:et (Sandra), vi ska sola solarium i simhallen

Vaknade prick åtta av tuppen (bokstavligt talat... jag har ju en ettrig tupp som alarm-signal). Upp och hoppa direkt, och ut och röka. Jag har ju som sagt köpt "lite" cigg på färjan ( drygt tre limpor).
Nu sitter jag alltså här och funderar över dagen, och jag tror att den kommer att se ut så här:
Fixa håret (ser ALLTID ut som Einstein på morronen)
Träffa S:et (Sandra), vi ska sola solarium i simhallen
Hem och äta lunch... bjuder nog S:et
Hantverkshuset mellan kl 13-16
Hem... fixa middag, göra ett gäng armband, sticka lite på M:s tröja, TV (måste kolla finalen på Biggest Loser), mera armband... skriva blogg, logga in på FaceBook, snöa in på datorn ett tag o.s.v...
Det var allt för nu, hörs ikväll.
Ha en bra dag allihopa


Nu har jag kommit tbx till Sverige igen

Sofie och jag har ju som sagt varit på kryssning fram & tbx till Finland. Vi var nog dom enda på färjan som var nyktra (nåja... några till då). Jag kom i alla fall hem kl åtta ikväll, och satte mej framför TV:n direkt och kollade på "Så mycket bättre" på 4:an. Stickade samtidigt en bit på tröjan som jag håller på med till lille M.
Imorgon kommer jag att slå mitt personliga rekord genom att tillverka tjugo (!!!) armband. Får se hur det går :-)
Pratade en stund med S:et (Sandra) i telefon. Vi ska träffas en stund på måndag. Vi ska faktiskt gå till simhallen här i Bro och... SOLA solarium. Jag har inte solat på hur länge som helst, och det skulle vara skönt att få lite färg på sej igen. Jag har varit blek för länge nu.
Peter Siepen var conferencier på färjan. Vi hade hamnat mitt i en SprayDate-kryssning, vilket vi inte visste om.
Lite bilder:

Peter Siepen



Våran hytt

Mamma... snart lämnar vi Sverige

Hursomhelst... nu ska jag krypa till sängs. Det blir en lååång dag imorgon med massor av armband :-)


Ikväll ska jag och Sofie på kryssning

Jahaja... det blir en kryssning i alla fall. Först skulle vi åka, sen inte, sen skulle vi, inte...skulle...inte osv. Men nu blir det av i alla fulla fall. Kul, faktiskt.
Jag har varit på Hantverkshuset och gjort en grej i snickeriet där. Det blir en mojäng som man ska ha trådrullar på. Den är inte klar ännu, så det blir ingen bild ännu.
Här är i alla fall en väska som jag har sytt på Hantverkshuset.


Två necessärer (Marimekko)


Och till sist en 4-pack med prylkorgar ( det ligger tre mindre inuti)


Det var allt för nu, friends.
Hare / Anette

Här är tröjan... ÄNTLIGEN!!!


Den här tröjan har jag gjort... TVÅ GÅNGER!!! Första tröjan jag gjorde var typ för stooor, så jag gjorde om den från början igen, så jag var rätt less just den här gröna färgen. Jag har börjat på en till likadan, men den kommer att bli blåmelerad, och den ska min "sambos" son ha, och efter den ska jag göra EN BLÅ TILL, till Dylan. Dessutom håller jag på med en svart halsduk till Robbelibobbanbobban. (när ska jag göra nåt till mej själv...?)
Idag, torsdag ser min dag ut så här: Jag ska till Hantverkshuset mellan kl ett och fyra. Efter det så är jag bjuden hem till Sandra på middag. Christopher blir hämtad av sin pappa från dagis, så hon är barnledig till imorgon. Skönt för henne med lite egen tid. Så vi kommer väl att sitta och titta på TV, och kanske äta lite Schweizernöt :-)
(jag smällde i mej nästan en hel 200-grammare inatt...)
Sofie och hennes kusin Natta åker på kryssning ikväll till Åland, så jag tänker beställa lite cigg. Sofie är ju oxå barnledig, ända till på söndag. Dylan ska vara hos sin moster Petra några dagar, i Motala. Sofie åker dit på söndag och stannar nån dag där, så på sätt och vis kommer jag oxå att vara barnledig i några dagar :-)
Nu mina vänner och ovänner med för den delen, så ska jag göra mej iordning för dagen, och så ska jag sätta mej och göra ett gäng armband.
PPP / AnAzon


Ännu ett inlägg utan mening...

Jag vet inte varför jag skriver blogg egentligen, men jag tycker att det är kul att se tillbaka vad jag har gjort. Jag ser det som att skriva elektronisk dagbok.
Jag har varit på Hantverkshuset idag. Jag sydde en necessär, och så påbörjade jag en väska med ett inslag av lappteknik. Den kan bli snygg, vet inte än. Jag håller ju på att sticka en tröja till Sofies kompis´dotter. Jag hade stickat klart en, men insåg att den skulle bli för stooor, så nu har jag gjort om den ända från början. Jag har nästan gjort den klar. Imorgon är den det, och då kommer bild.
Jag sydde en necessär hemma till någon som jag tycker väldigt mycket om. Bild:


Och en fin bild på Sofie

Nu ska jag fixa lite annat.

Sleep well


Allison DuBois

Här mina vänner är verklighetens "Medium".Vad som är sant eller inte om att hon hjälpt polis med fall, och pratat med döda kan man ju undra...


Nu ska jag sy... hej då :-)

"Jag köpte två och betalade för fyrtio"

Som dom flesta av er vet så har jag en s.k sambo. Hon är bra mycket yngre än mej, men vi har nog rätt kul ändå emellanåt. Vi har av olika anledningar helt enkelt hamnat i samma lägenhet i väntan på annat. Nu har hon haft turen att få en helt egen lgh den 1:a december. Jag är glad för hennes skull, eftersom hon har en son på åtta månader, så hon behöver ju ha eget innan mej. Jag söker ju oxå, såklart, men det är inte lätt. Ikväll har hon och jag (jag kan kalla henne E) tittat på IDOL, såklart. Vi festade med tacos och julmust. Som om inte det räckte så kom ju E på att hon hade glass som hon köpt. Hon sa till mej på balkongen medan vi tog en varsinn cigg. Jag citerar: "jag köpte två och betalade för fyrtio". Alltså... hon menade att hon betalade fyrtio för två pkt :-)
Jag blev lite lessen i ansiktet när Geir åkte ut ikväll. Han var ju bara... näst bäst. Just nu är det Jay som jag tycker är bäst. Hoppas att han tar hem hela skiten.
Jag har tagit in datorn i mitt lilla rum på åtta kvadrat. Det går bra det med. Just nu har jag hörlurar på mej och lyssnar FAKTISKT på Jerry Williams. Jag har nämligen inga högtalare till el datore.
Jag tror att ni skulle skratta om ni får se vad jag faktiskt har i mitt lilla rum. Jag har: säng,litet bord med datorn på, ett skrivbord med symaskin på, en massa tyger snyggt lagda i en målad banankartong, alla mina pärlor(och det är MYCKET pärlmaterial som jag har, en stooor papperskorg (snarare en soptunna),skrivbordsstol. Dessutom har jag fått en vit bokhylla av Sandra som ska in här. Det blir nog bra. Synd att jag inte har kameran här (har lånat ut den till Sofie), för då skulle jag ta bild på hur det ser ut. Det är inte stökigt... tvärtom: ni som känner mej vet att jag trots mycket prylar ALLTID har ordning.
Robban var här en sväng innan han åkte till jobbet idag. Jag bjöd på Mammas köttbullar. Nej, inte MINA köttbullar, utan mamma Scans köttbullar, makaroner och kantarellsås. Det gick ner det oxå :-)
Jag har lånat första säsongen av Medium av Danne, så nu har jag 16 avsnitt att plöja igenom. Han har ju som sagt ett gäng filmer att låna ut om jag skulle få tråkigt (vaddå... jag tråkigt???).
Jaja... nu ska jag knäppa av Jerka och ladda med del ett av Medium.
Have it nice, folks / AnAzon

Nytt armband... igen

Intresserad? Skriv en kommentar i bloggen / Anette
Detta gjorde jag idag. Det kom till av ett misstag, det skulle egentligen ha blivit ett blomarmband, men jag hade för få pärlor från början. Jag fortsatte ändå, och resultatet blev detta: J-a krångligt att göra, och ännu krångligare att sy ihop. Som så många andra armband som jag gör, så är det här gjort av supertunn elastisk gummitråd, 0,4mm. Pärlorna är av hematit som är en halvädelsten. För detta vill jag ha 55 kr.
Den 4:e december kommer jag att ha en plats i Bro Centrum på marknaden. Det ska bli jättekul. Jag kommer att sälja smycken och en del sömnad. Grytlappar, förkläden, nessesärer mm,mm...
Min dag idag har varit så här: Jag är alltså sjuk, riktigt sjuk. I lördags åkte jag till Närakuten i Jakan. Jag hade jäsiken så svårt att andas, och jag fick andas in div. luftrörsvidgande, och så fick jag cortison (eller om det var adrenalin. Whatever!!!) Så fick jag recept på antibiotika, bricanyl,acetylcystein. Det är alltså nåt med lungorna, och blir det inte bättre så kommer jag att få göra en lungröntgen OCH FÅ MIN DÖDSDOM!!! Jag får helt enkelt dra ner på rökandet :-(
HA!!! Min dator är till sist på plats, och dessutom är den komplett med alla sladdar. Men jag kan inte surfa hur och när jag vill, eftersom jag har Comviq Surf, och jag har bara laddat på för ett dygn. Hade inte råd med mer. När jag får pengar igen så ska jag ladda på för en hel månad.
Jag har hunnit sy gardiner till sovrummet, köket och vardagsrummet idag (trots att jag inte mår så bra...) Så äntligen ser det lite mer ombonat ut i v-rummet.
Nu ska jag lägga mej i soffan å kolla om det är nåt på burken.
Sov gott / AnAzon 

RSS 2.0