Svammel bara...

Jättelängesen jag skrev här igen. Jag har haft fullt upp med lägenheten: att möblera om mm... Jag sätter in bilder så fort jag har hittat laddaren till kameran. Puts väck är den.
Jag har börjat på ett intressant projekt på snickeriet som än så länge är hemligt, men det kommer att bli sååå bra :-) Jag har en del önskemål om att köpa en sticksåg. Den skulle jag ha mycket glädje av (en av mina döttrar sa till mej när jag började på "Snicken" att det skulle inte dröja länge innan jag skulle börja köpa tillbehör inom snickeri, OK... du hade helt... RÄTT!!!) Så här ser den ut som jag vill köpa: Julklappstips till dom som absolut vill köpa nåt till mej (det går ju att gå ihpå om den, den kostar "bara" 799 pix ;-)
Ha de så gott, folks. Jag ska iväg till Ö&B och handla lite hygienartiklar, sen ska jag hem igen och laga kålpudding. Gottgottigottgott

Lite nya armband, kanske?

Jag har varit (och är fortfarande förresten) jättesjuk. Jag har varit hos läkaren ett par gånger för min hosta som har hållit på att ta knäcken på mej. Igår först togs det ett stick i fingret, och det konstaterades att det är bakteriell lunginflammation, och dessutom har jag vätska i lungorna. Så nu har jag påbörjat en penicillinkur på tio dagar, och ska helt enkelt hålla mej i hemmet (som läkaren skrev på intyget) under behandlingen som är tio dagar. Så med gott samvete kan jag gå omkring (eller ligga om jag så önskar) här hemma och bara... lulla :-) Hursomhelst och oavsett vad el doktore har sagt så har jag gjort några armband :-)
Ett knallgrått (jag vet att det ser lila ut på bilden)
Kristall
 
 

RSS 2.0