Fredag, och arbetsveckan är slut

Dagens arbete i Hantverkshuset: jag har gjort en mojäng som man hänger på spisen med en torkhandduk på. Bild kommer sen. Så påbörjade jag fyra st förvarings"korgar" i tyg. Ärtgröna kommer dom att bli, men helhäftiga. Vi ska ha marknad inom kort och sälja lite av varje. Jag tar nog med mej kameran och lägger in bilder sen.
Jag har bott i lägenheten på Råbystigen i drygt en vecka nu, och jag trivs. Sandra kommer oxå att flytta till Råbystigen, den 1:a januari. Då är vi fem i familjen som bor på samma väg :-)
Har inte tid att skriva, ska hem och fixa lite lunch, jag tog fram kycklingfile´. Ska nog göra en woki-woki :-)
Ha det bäst. Hoppas att min dator får alla tillhörande sladdar i helgen, så jag slipper låna dator överallt.
PPP


Pärlarmband säljes

Blått armband flätat av sex längder.

Pris 125 kr inkl. frakt. Längd 20 cm (för en kraftig handled)

För köp skriv en kommentar.

Anette


Pärlhalsband säljes

Rosa pärlhalsband säljes för 80 kr inkl. frakt

För köp skriv en kommentar.

Anette


Armband i hematit (halvädelsten)

Ett armband i hematit säljes för 80 kr inkl. frakt
Skriv en kommentar för köp
Anette

Fyra mackor och jordnötter

Jag sitter här med fyra ost/skinkmackor framför mej. Dom ska jag ha som nattmat. Plus att jag har en påse jordnötter att smaska på.
Det har varit en lagom tråkig dag idag med regn så gott som hela tiden. Men jag har ändå fått en del gjort: jag har ätit lunch: ärtsoppa & pannkisar, jag har virkat klart en schal som jag har satt fransar på, tre armband har jag gjort, och så skulle jag ha sytt ett par byxor, MEN MASKINJÄVELN FUNKADE INTE SOM JAG VILLE ATT DEN SKULLE !!!
Jag har pratat med Sandra, som ringde och frågade efter receptet på mina pannkakor. Hon har fått det hundrasextioåtta gånger ungefär, och hon har skrivit upp det, men jag vet inte vad hon gör med alla pannkaksrecept (hon kanske ger bort dom...?)
Sofie är hos Petra i Motala, och ska väl stanna där i några dagar till.
Jag har fått en ny lägenhet i Bro. Jag flyttar in om ungefär två veckor. På Råbystigen 6. Danne & Robban bor ju på Råbystigen 49 :-)
Nu ska jag gå och smaska i mej mackorna.
PPP ( puss på pannan)

En kul bild på Stephanie och Claudia (Petras döttrar)

Idag är det kanelbullens dag

Hej hopp i lingonskogen!
Måndag idag, och jag har haft en helbra helg. I fredags åkte jag in till stan med Sofie. Vi gick in en sväng till Panduro så att jag fick köpa in en del nya pärlor och annat smått å gott. Efter det så åkte vi till Barbarby och hämtade Dylan på dagis. Han blev jätteglad att få se sin mamma (och mej med naturligtvis...?). Så gick vi till WILLYS och inhandlade taco-ingredienser och annat smått å gott. Vi hade en mysig kväll, och jag satt uppe ett tag och sneglade in lite grejer på el datore, så jag kom väl i säng runt ett-tiden på morgonkvisten. Upp tidigt på lördagen, käkade lite frulle, gosade med Dylan. Så bar det iväg in till den kungliga hufvudstaden för att invänta tåget till Åkers Styckebruk. Jag skulle ju till mamma. Jonathan sov förresten oxå över hos Sofie, och han följde med mej in till sta´n. Gulligt, va?
Mamma och Sture mötte upp mej i Läggesta, och vi hade en trevlig lördagkväll tillsammans. Jag bakade kanelbullar, och hjälpte till med maten (köttgryta). Mamma fick en virkad sjal av mej som jag har gjort, och så fick hon ett halssmycke som jag oxå har gjort.
Här är förresten en del nya smycken som jag har gjort:










Jag har gjort ett gosedjur till mej själv :-)

Och så en del bilder av mina barnbarn...
Claudia, snart 5

Stephanie, snart 15

Christopher, 3½

Dylan, 14 mån

Nu ska jag gå och lägga mej
Puss å kram

RSS 2.0