Hundgöra

Dagen idag: Varit inne hos Stephanie, mitt barnbarn som har sommarlov. Hon var gullig och gjorde en härlig frukostmacka till mej. Klockan elva nollnoll blev hon hämtat med bil. Hon skulle iväg en sväng. Jag slängde sedemera på en maskin tvätt, så hämtade jag Inca (familjen Randolfis Rottweiler) Vi tog en rask promenix ner till sjön. I brist på pinnar så slängde jag i kottar i sjön som hon hoppade i och hämtade. Hon är så go så go... Så här ser hon ut:
 
 
Så här ser Stephanie ut nuförtiden:
Och charmtrollet Claudia:
 
 
 
På torsdag ska jag iväg mot Sthlm. Jag ska träffa Sofie, åka till Trosa och packa ihop resterande grejer som är mitt, åka en sväng till Bro om det finns tidsutrymme. Den lägenheten ska vara tom till den sista juni.
Jag har påbörjat min smyckestillverkning igen. Igår gjorde jag ett armband i makrame´som Petra ville ha :-)
Fridens liljor på er allihopa, nu ska jag passa på och vila innan familjen kommer hem
 
P.S Glöm inte att rösta på mej och Robban, det är sista dagen imorgon
 
 
 
 
 

Bubblare på Sörmlandstoppen

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3027&artikel=5563535
 

Sörmlandstoppen, here we come

På skoj skickade jag in en låt som jag och min son Robert gjorde för cirkus fyra år sen. Det är en låt som går i 50-60 talsstuk. Vi skulle göra ett helt album som skulle heta "Back to the 60´s". Självklart så är det Robban som sjunger. Han föreställde rösten väldigt mycket för att den skulle passa in i låten :-) Hursomhelst så ringde då en tjej från Sveriges Radio igår och sa att låten ska komma med imorgon (fredag) som "bubblare", dvs att man kan rösta på den så att den kommer med på Sörmlandstoppen. Kul, va? Robban och jag kommer att vara med i direktsändning ca klockan tjugo i tolv imorgon här: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3027
Och här är då själva sångaren :-)
 
 
Ring och rösta på oss. Vi heter RobAzon :-)
 
 
 

Motala here I come

Helluuu!!! det var ett tag sen igen, men nu är jag åter på plats:-) Men den här gången i Motala. För att göra historien så kort som möjligt (jag har ett händelserikt liv som sagt...)
Då börjar vi:
Jag har flyttat runt en del.Känner mej som en globetrotter. Jag hyrde alltså min dotter Sandras lägenhet i Bro. Där bodde jag tillsammans med min son Robert. Vi partade på hyran. Så fck Sandra inte hyra ut den längre. Jag flyttade då till Trosa där Sofie bodde. Hon i sin tur hyrde en toppenfin  lägenhet av en kvinna. Så blev den lgh också uthyrd, så nu hyr jag en liten "stuga" av ytterligare en dotter vid namn Petra. Jaja... det är inte lätt att heta Anette.
Så nu bor jag alltså i Motala. Trivs som fisken i vattnet :-) Egentligen så bor jag i ett Spa, med ett sovrum vägg i vägg. Det finns bubbelkar, bastu, dusch, kyl/frys. Jag har allt jag behöver här. Självklart så är det här en temporär lösning. Jag står i bostadskön sen över tre år tbx, men min tur kommer väl...
Petra har varit ledig från sitt jobb idag. Vi har pratat lite gamla minnen: " Kommer du ihåg henne..." osv, ganska kul när man inser att hennes gamla kompisar är i hennes ålder :-) En del har hon fortfarande kontakt med (Thank God for Facebook) På eftermiddagen tog vi en tur med fyrhjulingen och kollade runt lite. Hon körde somen liten galning.
Ja, jag är tillbaka här i alla fall, och bilder kommer också så småningom.
Ha de / Anette
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0