Storhandling

Idag har jag storhandlat, och då ser det ut så här innan allt åker in i sina resp. hyllor

Väskan är klar

Här är nya väskan som jag har sytt idag

Lite summering av dom närmaste dagarna som har gått

Jag skriver mer och mer sällan här, kan bero på att jag är inne mycket på Facebook. Igår var jag hemma hos en bakande Sandra. Hon gjorde kladdkaka och hallonmuffins. Hon bjöd på lunch: Pytt i panna, ägg och rödbetor. Vi skulle väl egentligen ha gått till simhallen MEN: det regnade som F-N, så vi tappade lusten. Dessutom hade hon tokstädat Christophers rum i tre dagar (gardinerna har jag sytt)
Lite som Klara Färdiga Gååå 
 
Idagb är det så lördag. Jag har haft en slapp förmiddag, och det höll på till nästan fyra. Då fick jag bråttom till Ica, för jag hade ju bjudit hit Sarah, hennes kille och hans son på middag. Snabbt som ögat satte jag igång. Helt plötsligt kom alla på en gång: Sarah, hennes kille, sonen, mitt ex, Danne och Robban. Huset fullt mao, men det var bara kul. Robban stod för underhållningen.  Fast på den här låten är det Sofie och Robban som sjunger.
Efter att mina "gäster" gått så satte jag igång att klippa ut en del saker som jag ska sy imorgon om jag orkar. Isf lägger jag in bilder på resultatet. Bl.a en väska som jag tror kommer att bli heltuff (egen design förstås)
 
ha de bäst, folks / Anette
 
Oroa dig inte för morgondagen, i övermorgon är den över
 

11:e september...

Idag är det sex år sedan som Chris var med om en trafikolycka, och sedan tragiskt nog hamnade i koma i elva dagar, för att sedan lämna jordelivet...
http://www.youtube.com/watch?v=kaDNQNNzHlU Vi saknar dej, Chris :-(
Den här dagen kommer att vara en bra dag. Jag har varit på en liten tjejträff. Kul, faktiskt. Jag har ju inte så många vänner, utan håller mej lite för mej själv och min lilla värld. det håller på att bli en liten ändring på det känner jag. Jag VÅGAR släppa folk in på livet känner jag, och det gör mej så himla glad :-) Det känns som att det är mycket roligt på gång framöver: jag arbetar på "Snicken" och jag ska börja på Focus Design nästa tisdag i några timmar. 
Daniel kom hem i torsdags från Turkiet, och han var så jäkla brun, och såg riktigt, riktigt frisk och utvilad ut. Han behövde lite semester, arbetsnarkomanen. Dessutom såg han riktigt vältränad ut :-)
 
Nu ska jag vila i nån timme, sen ska jag till Hantverkshuset och låna deras over-lockmaskin o fålla upp tre par jeans.
 

Jag och Nordman

Förra lördagen så var jag ju i Jakobsberg med Sandra och Christopher. Vi tittade på Sean Banan och på Nordman. Här är en bild på mej och Nordis 
Alltså... han var bara sååå bra
Lite mer bilder på Sandra & Christopher:
         
Helgen har gått fort. det var Fest I Bro den här helgen, och inte mindre än Kikki Danielsson skulle ha varit här, men hon var dessvärre "sjuk", så vi fick nöja oss med Peter Lundblad (ta mej till havet). Jag var där med Sofie & Dylan
         
 

Bilder från "Snicken"

Här kommer lite bilder från mitt "arbete"

 Så här ser det ut på mitt "jobb" :-)
 Här är min plats :-)
  Det första som jag fick såga ut var ett "A
"Min egenhändigt ritade bro, som ännu inte är klar.
Det ska gå en väg på den oxå
  Den här har inte jag gjort, jag fick bara lacka den
 
Daniel har kommit hem från Turkiet, men jag har inte pratat med honom ännu. Hoppas att han blev glad åt storstädningen, fönsterputsen och dom nya gardinerna. Jag uppdaterar imorgon.
Ha de / Anette
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En helt vanlig dag

Var några timmar på Hantverkshuset. Efter det så träffade jag Sofie & Dylan en snabbis. Sofie bjöd på en glass. Vi satt vid korvmojen i Bro, och Sarah kom dit efter en stund. Sarah körde S & D till stationen och jag fick skjuts hem. Väl hemma så äter jag en matlåda från middan igår. Efter det så lade jag mej och somnade. Jag sov till klockan var nästan fem. Då kommer Herr P och plingar på dörren. Han sätter på en varsin kopp kaffe, och självklart tar han ut ett par bullar från frysen :-)
Efter kaffet går han och tränar boxning några timmar. Under den tiden tar jag hand om min jättedisk, och lagar  middag. Det blev kokt ryggtorsk, äggsås, potatis och broccoli. Mumma
Det har inte hänt nåt särskilt idag som ni märker, eftersom jag har sovit bort halva dan :-)
Ha det bäst, alla
Här är en färsk bild på min son Daniel och hans kompis när dom snorklar i Turkiet



Egyptiska cigarretter

Min granne/kompis Sarah har varit i Egypten,och kom hem ikväll. Jag gick över till henne en sväng, och eftersom hon inte borde fixa käk, det första hon gör, så tog jag med mej en portion spaghetti & köttfärssås till henne. Hon hade med sej en jättefin present till mej: jag fick två paket egyptiska cigg, och ett jättefint cigg-etui som är i 3-D. Naturligtvis så är det pyramidena på :-) Jag blev iaf jätte-jätteglad. Så visade hon massa bilder därifrån, och jag lovar att jag ska åka någonstans till våren. jag ska börja spara redan nästa "lön"
Jag är utsvulten på S-O-L
Igår var jag i Jakan och kollade på Nordman. Jag köpte en signerad CD, och Sandra tog bilder på honom och mej. han är verkligen jättebra. Jag gillar det där stuket med lite "Riddarinspirerad" musik, och nyckelharpan är perfekt till hans sång :-) Så fick jag träffa Christopher oxå. han fick ett par gardiner av mej till sitt rum.
Dagen idag har jag tillbringat med Herr P. Han har putsat fönster hos Daniel, och jag har satt upp nya gardiner till honom. Bild kommer senare. Daniel är ju i Turkiet, och kommer hem på torsdag. Då har han varit borta i två hela veckor. Så vi tänkte alltså överraska honom genom att göra lite mysigt i hans lägenhet. Han kommer att bli jätteglad, det vat jag.
Imorgon är det vardag igen, och jag börjar klockan nio imorgon på Hantverkshuset (annars börjar jag kl ett på måndagar, men det är möte imorgon där vi ska gå igenom höstarbete)i fredags sågade ut delarna till bron som jag har börjat på, och så hann jag slipa lite oxå. Jag lovar er: det är verkligen jättekul :-)
Nu är det dax att sova.
Gonatt på er / Anette






RSS 2.0