GottGottiGottGott!!!

Häromdagen så var jag i Kista Centrum. Jag blev lite nödig, så jag var tvungen att låna toalett. Hör o häpna, Freddy: I högtalarna spelades "The weight" med The Band. Jag kunde ju inte låta bli att sjunga med (lite tyst för mej själv, förstås)  http://www.youtube.com/watch?v=sjCw3-YTffo Förresten: Ni vet väl att The Band har spelat ihop med den store Bob Dylan?
Idag började dagen med regn. Jag blev jättelessen, men nu skiner solen. Hoppas på fint imorgon, så jag slipper städa för mycket :-)
Alltså: jag tänkte på en låt häromdagen, och undrade: Vart tog hon vägen, den där lärarinnan som ställde upp en gång i Melodifestivalen... helt okänd. Låten är ju fantastisk tycker jag fortfarande i alla fall. Här är den: Marie Lindberg med "Trying to recall":

http://www.youtube.com/watch?v=_rRohfmjwQY&feature=related

Min enkla måltid idag bestod av en sallad. Det räckte gott o väl. Hade tänkt göra tonfisksallad, men det fanns ingen tonfisk. Så då blev det med ost, skinka, färska champinjoner, ägg o massa grönsaker. GottGottiGottGott!!!
Nej, eftersom jag inte har något vettigt att skriva, så ska jag istället bänka mej framför TV:n.
Ha de / Anette


SKRIET

Alltså... det här är nåt som jag inte har visat för nån. Ärligt så hade jag glömt att jag hade målat två tavlor. När jag ser dom nu, så funderar jag faktiskt på att rama in dom. Varför inte?
Idag har det varit en jäktig dag: jag har varit i Sollentuna i ett ärende, och det känns som det ligger i världens ände.
Nu ska Robban kolla sin "Fejja"
Så ja... nu har han varit inne och kollat Face Book :-)

Min dag :-)

Idag är det min dag, för idag fyller jag år :-)
Jag har inte uppdaterat på ett tag, har inte haft ork. Det har hänt en del inom familjen som inte har varit så där jätteroligt direkt :-(
Jaja... men nu är jag tillbaka igen med nya friska tag. Jag har inte tillverkat speciellt mycket, men det kommer. Dom har ju Rea på IKEA nu, så det blir väl nåt tyginköp. Det ska bli kul, så att jag äntligen får inviga min nya symaskin.
Jag lägger in en gammal bild. Ha de / Anette


RSS 2.0