Det är mycket nu...

Hej hopp igen! Jag har vatt lite upptagen den sista tiden, jag hade nästan glömt bort att jag har en blogg...
Jag håller på att bli kändis :-) Jag har lagt in tre låtar på YouTube som jag har spelat in hos Bert Karlsson (skojar såklart...)
En av dom är den här:
http://www.youtube.com/watch?v=S9dvVR2OwDo
Oj... måste fixa mej iordning. Ska till Hantverkshuset

Oroa dig inte om folk pratar bakom dig, betyder det att du är ett steg framåt, och att de är i perfekt läge att kyssa din röv

Hittade den här kommentaren på Facebook :-)

Utställning på Biblioteket i Bro

Jag var en kort stund på HVH ( Hantverkshuset) idag. Vi gick till bibblan och dekorerade lite fint i ett fönster med våra hattar/mössor som vi har sytt. Jag ska ALDRIG mer i hela mitt liv sy en hatt eller mössa (sticka/virka går bra...)

Här är en av hattarna som jag har gjort

Även denna måltid har jag gjort :-) Efter bibblan gick jag hem och gjorde en liten sallad med skuren kall schnitzel som har blivit över vid en middag. Det blev riktigt, riktigt gott.

Den här helgen blir en slapphelg för mej. Riktigt skönt, faktiskt. Ikväll ska jag bara kolla på dumburken. Imorgon ska jag hem till Emily o Robban (verkar som han har flyttat hem till henne nu). Vi ska antagligen äta Tacos. Mums! Efter det ska jag hem och kolla på dumburken igen, och njuuuta av tyssstnaden. Inte så ofta som jag är helt ensam. På söndag tror jag att jag ska försöka få en tvättid, och sy ett mobilfodral till en kill-kompis.

Ett litet collage från HVH:



De sjuka har bara en önskan. De friska har många.





Äntligen är målarna klara med hallen och vardagsrummet :-)

Nu är det bara städningen kvar. Så nu ska jag och Sofie åka till Väsby och köpa en dammsugare hit.
Här är en bit av väggen (vill inte sätta in större bild förrän jag har städat).

 Så ser jag att gardinen blev för blek mot tapeten, så det blir till att sy nya gardiner, men det gör ingenting, jag sätter upp dom här i ett annat rum bara, så var den saken löst :-)
Sandra och jag påbörjade att måla köksbordet igårkväll, och hon ville appsålut måla det i VÄGGFÄRG. Jag pruttesterade, för jag förstod att det inte skulle bli bra, och: DET BLEV INTE BRA!!! Så nu blir det till att slipa, slipa, slipa, sli... och måla om det. Fan, fan, fan. OCH köpa ny färg :-(


Alltså: jag tänkte ta en före, och en efter bild, men just nu blir det bara en före-bild

Nu ska jag fixa mej iordning och åka iväg.
See ya


Dylan i Bro hos mormor



Sofie & Dylan har varit här sen igår. Det finns väl inget härligare än att höra ett barn skratta av lycka. Dylan har haft så kul, och han har verkligen blivit mormor-sjuk. Vart jag än gick (toaletten, ut på ballen för att röka mm...) så ropade han efter mej. Den första han ropade efter när han vaknade var "mojmoj". Härligt! Han älskar verkligen mej, och jag älskar naturligtvis honom (också, eftersom jag har fler barnbarn).
Målarna har inte gjort klart här ännu, och jag tror inte att domk hinner imorgon heller, för dom har mycket att slipa innan rullarna åker upp.
Klart, slut för idag. Nu ska jag sova.

Skelettet är det som är kvar när insidan är uttagen och utsidan
avtagen.Skelettet är till för att ha nått att hänga köttet på.

(Preben 7 år)


Bakat bullar o så...

Lördag idag (söndag snart)
Igår åkte jag till Sofie och Dylan . Meningen var att jag skulle vara där hela helgen, men så tyckte jag att vi skulle åka till mej istället och stanna här resten av helgen, för jag tyckte att vi skulle baka. Det är så j-a trångt i Sofies kök. Sagt och gjort. Jag hjälpte Sofie att plocka undan lite, så det till sist såg rätt hyfsat ut. Förresten så var vi på IKEA igår en sväng och köpte en gardinstång , två krukväxter och två ytterkrukor till Sofies vardagsrum. Jag har ju sytt gardiner till hennes v-rum, men dom blev typ en aning korta (hon har tydligen inte samma mått från golv till tak som alla andra har, eftersom hennes lägenhet är född på 1600-talet). Jaja... det blev ändå ganska bra. Glömde ta bild. Gör det nästa gång. Däremot har jag en färsk bild på mina köksgardiner som är lite kompletterade nu: jag har sytt en tillhörande kappa:


Och så var det då bakningen: jag gjorde 96 kanel- och vaniljbullar. Dom blev säkert jättegoda, men min diet är inte slut ännu, så Sofie fick vara provsmakare. Dom fick godkant (antar det eftersom hon "provsmakade" fyra stycken!) Nästa söndag är min 8-veckors diet slut, jag smakar kanske en bulle då :-)



Före utbakning...

... och efter :-)

Dylan har inte varit pigg alls idag; han har hostat och snörvlat och haft feber. Han var i alla fall jätteduktig imorse med sin inhalation. Han kan själv.



Och så vill jag visa varför jag tänkte vara hos Sofie i helgen...

Det såg ut så här, men målarna har tagit bort tapetbitarna från golvet, och så har dom spacklat väggarna. Dessutom så har alla innedörranra kommit på plats igen, efter att ha varit på omlackering i en vecka.



Avslutar med en häftig bild på Sofie

Godnatt / Anette


Kalt vardagsrum

Det ser ut som F-N här i vardagsrummet. Det kommer målare hit om en stund och ska tapetsera hallen och v-rummet. Det kommer ju att bli jättefint eftersom jag har varit med och valt tapeter :-) Så här ser det ut just nu:

Min dagsplanering ser ut så här...
Jag ska fixa mej iordning. Ev att jag hinner sy Sofies v-rumsgardiner klart (jag har sytt hälften). Robert och hans flickvän Emily kommer en sväng mitt på dan. På em ska jag till Sofie. Vi ska äta tillsammans. Dylan är inte hemma då, han är med Nathalie tror jag... På kvällen kommer jag hem igen, för Sofie får besök av nån ;-)
DESSUTOM kom jag på nu att jag måste ringa återbud till tandläkaren (har inte råd att gå idag)
Är det någon i detta avlånga land som kan ge mej ett tips på hur i h-e man får tag i snabba cash??? VAAA???
Noppensinopp... antagligen har jag mer att berätta ikväll.
Puss mitt på pannan / Anette

Familjeplanering är att fortplanta sig med någon. Då måste man stoppa in vissa saker i varandra, men det är helt privat.
Hanna, 8 år

Min morronstund ser ut så här:


RSS 2.0