Skansen, kanske...?



Jag fick en fin bild skickad till min FaceBook :-) Jag blev jätteglad förstås. Det här är alltså mitt barnbarn Claudia, som fyller fem år den 2:a december.
Till veckan ska jag åka och träffa ett annat barnbarn, nämligen Christopher, som är fyra år. Han bor ju periodvis hos sin pappa i Göteborg, så jag träffar inte honom så mycket längre :-( Den här gången ska han stanna x-tra länge hos sin mamma Sandra. Vi kommer nog att träffas inne i sta´n nånstans, där det finns nån park. Kanske Skansen???

Det var allt för nu. Imorgon ska jag lägga in lite bilder på lite kreationer...

Jag satt på kajen och såg tankfullt ned i det smutsiga vattnet, när plötsligt en gammal vän dök upp.


LYSSNA PÅ DETTA!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lKQT1B6fGk0

Grabben är ett proffs!!! Han är bara 17 år, grabben...


Självömkan del II

Ja, ni... självömkan kommer man ju ingen vart med här i livet. Operation uppryckning, tack...


Den här grabben (Robert, son 22 år) är en av anledningarna till uppryckningsprojektet.
Egentligen handlar det inte om självömkan... snarare ILSKA!!!

Lite lycklig är jag i alla fall...

Det finns en liten ( stor...) J-Ä-V-E-L som vill sluka mej med hull och hår, som vill sabba ALLT för mej... sabba ALLT som jag bygger upp... sabba så att folk (familj) tar avstånd från mej. VARFÖR??? Vad i helvete har jag gjort som har förtjänat det??? Man kan ju undra. Och jag ORKAR bara inte bygga upp allt en gång till, det får vara nog nu. Den jävulen är väl nöjd nu antar jag. Under en period har jag levt i apati... ångest... skräck, men åter igen börjar det vända: jag börjar må bra igen, och börjar få tillbaka livsglädjen igen, men för hur länge... den HÄR jävla gången? Hur många ska jag svika snart igen? Men som sagt: lite lycklig är jag trots allt periodvis.
Ha det bäst, vänner / Anette 

Kontakt :-)

Jag har nu blivit vän på Facebook med personen i fråga som jag skrev om i mitt förra inlägg, men vi har inte pratat med varann än... och självklart ska jag inte avslöja här vad som har hänt i den familjen. Tycker bara att det är kul att jag i alla fall har fått kontakt :-)
Som sagt: det händer inte så jävla mycket i mitt liv just nu av olika anledningar, men jag kan ju i alla fall lägga in en bild på Stephanie, mitt äldsta barnbarn

... och en bild på Claudia, hennes lillasyster

Welcome back

Har varit på semester ett tag...
I´m back on stage again. Av olika anledningar så väntar jag på en lägenhet i Bro igen. Den kommer jag att få inom kort, så jag bor lite spartanskt just nu...
Det har inte hänt så jävla mycket på kreationsfronten: några virkade tofflor, lite målade tavelramar, målade smyckesaskar, sydda... hmmm... vad heter det nu... vi kan kalla dom för schampo"korgar". Bilder kommer inom kort (haha... det lät kul: inom "kort")
Snackade lite på Facebook inatt med Petra (äldsta dotter), och vi hade en liten diskussion om en gammal kompis till mej och hans dotter. Fakta kommer kanske senare. Hursomhelst så verkar dom ha tappat kontakten med varann, och nu vill vi veta varför.
Har inte så mycket att be5rätta just nu, men det kommer oxå inom "kort"...
Kramen / Anette
J
Jag hittade en bild på schampookorgar, men OBS OBS OBS!!! Jag har INTE gjort dom här, jag Googlade och kom fram till denna bild.

RSS 2.0