All I need is you

Slapp dag. Jag sitter fortfarande i nattsärken, men jag har iaf fyllt på ett bad.
Jag lyssnar på Spotify, just nu en låt med Tove Lykke.
Robban har åkt iväg till stan, och snart är det min tur. Jag ska till Jakan och träffa Dylan & Sofie. Hon är där just nu och träffar sin faster Marita. Dom har inte setts på ett tag. Kul!!!
Hade inte behövt att logga in mej, för nu ska jag logga ut mej ;-)

Skratta och hela världen skrattar med dig; snarka och du sover ensam.


Klipp dej å skaffa dej ett jobb...

Här är en kopia av min bror Freddy:


Och här är en dagsfärsk bild av Robban som han ser ut nu:

Han är glad idag, för han var på anställningsintervju, och fick jobbet. Alltså: han lyssnade på min uppmaning som löd: Klipp dej å skaffa dej ett jobb. Sagt och gjort: Han snaggade sej igår, och skaffade jobb idag. Bra jobbat, Robert :-)

Dagens roliga nyhet: Robban har fått jobb :-)

Dagsfärsk bild.

 


Sandra har fått jobb, och Robban ska på anställningsintervju imorgon

Sandra, som ser ut så här ibland: har fått jobb. Kul för henne :-)


Och Robban, som ser ut så här ibland: ska iväg imorgon på intervju. Kul för honom :-) fast det är när han inte har jobb som han ser ut som nedan :-(


Idag har jag varit på Hantverkshuset och gjort ett dagsverke. Jag har sytt en keps, för vi ska ha utställning på bibblan här i Bro snart, och Temat är mössor/hattar. Jag håller på med ett kuddfodral i siden och sammet. Det är jättesvårt att sy, eftersom jag syr lappteknik, och sidenet gliiider. Men den blir fin i alla fall. Bilder imorgon.
Ny rad: Imorse gick jag till dagis med Christopher, som ser ut så här ibland:

Här leker han med sina "robotar". Han var jättegullig imorse när vi gick, och vi hade kul åt kråkorna som "skrattade" åt oss på vägen :-)
Ny rad:
Imorgon jobbar jag bara mellan kl 9-12, och sen ska jag hem och tvätta. På lördag ska jag hem till Sofie & Dylan och umgås. Jag stannar där till på söndag.
Hoppas att Dennis kan köra mej till IKEA imorgon, för jag behöver verkligen ha en säng (och påslakan och överkast och kuddar och en sovrumsmatta och örngott och... MASSOR) Hoppas att jag får en slant imorgon så att jag kan förverkliga mina enkla önskemål. Det skulle göra mej så glad, så glad...
Jag såg en ganska kul situation nyss. Vi är 5 pers just nu i den här lägenheten, och ALLA har ställt sina skor vid dörren, så jag undrar varför Sandra har köpt ett skoställ.


The man in the house, som för övrigt ser ut så här; kan inte köra mej imorgon, för han har ingen bil då,buhuuu!!!



Och ett par rader till Freddy, om du nu läser det här: Jag har fått kontakt med Finn-Koko :-)
Ett nytt armband har jag oxå gjort. Varsågoda:


Kramen / Anette



The gypsy cried

http://www.youtube.com/watch?v=dYQsbOYHKcA

Hmmm... jag vet inte hur i h-e man länkar här. Det går helt enkelt inte längre.
Den här låten tänkte jag på häromdan när Sofie & jag var på IKEA, för vi såg en Zigenerska... Så nu kan du få höra hur den lät, Sofie
Puss.

Robbans solo i hallen är inte bra

Robert sitter i hallen och klär på sej, och sjunger. I mina öron låter det inte alls bra. Han fjantar sej bara, och han vill ställa upp i Talang :-) Så här såg han ut när han var klar:

Jaja... jackan oxå förstås. Ta på dej jackan, Robban!!!




Tyvärr gjorde jag det i elastisk tråd. Jag ska göra ett nytt idag.

Dagens citat:


Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.


Shit Pommes...

Om jag hade varit liten nu, så skulle min mamma bli jättearg på mej för att jag är uppe så här länge. Visserligen är jag ju ganska liten (1,52) men visst borde väl jag få bestämma "fävv" nu när jag är vuxen??? VAAA???
Jaja...
Här är iaf världens bästa bild på Christopher, som han såg ut när han var mindre. En granne till Sandra (modern) har skissat den


Här är förresten en fin bild som jag tog för ett par veckor sen på mitt lantställe (skojar...)


Jag är ensam hemma. Sandra med bihang är i Jakobsberg. Hon kommer nog hem imorgon. Så jag ska gå upp tidigt imorgon och göra en del smycken. Jag ska förnya mej lite i mitt utbud, och ge mej på att göra sånt som jag inte har gjort förut. Bilder kommer imorgon...

Godnatt på er.


Ny profilbild


Varför kallas det rusningstrafik när inget rör sig?

Varför kallas det rusningstrafik när inget rör sig?

Idag ska jag hämta en extranyckel till lägenheten, så att jag kan hämta grejer när det passar mej. Och det passar mej idag :-)
Fan, jag har sovit så jävla länge varje morgon i flera dagar, så jag hinner inte med livet känns det som, och då kan man ju undra hur jag kan sitta här och häcka vid datorn, men: jag ÄLSKAR verkligen att häcka vid datorn.
Jag känner att jag behöver göra en form av schema för mej själv, så att jag inte gör helt spontana grejer. Jag ska fr.o.m måndag börja på Hantverkshuset igen.
Måndag: HVH kl 13-16, efter det ev att jag åker till Sofie...
Tisdag:Venne
Onsdag: Venne
Torsdag: HVH kl 13-16
Fredag: HVH kl 9-12
Lördag: Venne
Söndag: Tänk på söndagen så att du helgar den :-)

Lite bilder:








Om jag ser förvirrad ut så beror det på att jag tänker

Hej hopp allihopa.
Jag fick ett trevligt mail imorse. Jag är medlem på en sida som handlar om... PÄRLOOOR!!! Jag lade in några bilder igår, och en tjej ville ha "Receptet" på ett par armband. Det tyckte jag var trevligt.
Här är dom armbanden förresten:


Jag ska göra ett nu, tänkte jag, så skickar jag över bilder till henne "steg för steg"

Min f.d lägenhetskompis skickade konstiga sms till mej, så jag ringde upp henne, och hon var definitivt inte nykter. Hon svamlade en massa, och sa att hon hatar mej. -Tack, sa jag och slängde på luren. Undrar om hon kommer ihåg det imorgon. Pinsamt...

 

The mind is the key,
but where is the key to the mind?


hmmm... jag har delat lägenhet med ett psyko!!!

Jag har tillfälligt flyttat till min dotter Sandra och hennes son. Jag delade lgh med en tjej som visar sej vara helt väck!!! Och jag menar verkligen det. Tänker inte gå in på detaljer. Jag saknar Emily och Melvin som jag tidigare bodde med. Där var det aldrig problem. Förresten så träffade jag henne och Melvin idag, hon kom en sväng till oss. Jättekul att träffas igen. Jag ska hälsa på dom nån dag till veckan.
Nu ska jag diska, och sen ska jag göra smycken. Bilder kommer, var så jävla säker.
Kram / Anette

RSS 2.0