Jag är torsk :-)

Jag har ju varit med i FaceBook i X antal år, och nu först har jag börjat spela ett spel där. Diamond Dash heter det, och det är så jädra kul :-) Sist jag spelade ett spel överhuvudtaget på dator var typ 20 år sen. Då hade vi ett spel som hette Super Gridder. Jag var fast i det, och slog rekord i spel. Sen hade jag ju Snake på min Nokia 3310. Originalet, alltså. Där slog jag oxå rekord... det fanns till sist inget mellanrum mellan svans o huvud (ärligt talat: jag använde paus-knappen för att komma så långt) Det som är tråkigt med Diamond Dash, är att man får vänta flera minuter på nytt liv när man har förbrukat dom man har :-(
Jag var en sväng till äldste sonen Daniel igår. Alltid kul att träffa honom. Vi bor typ en kilometer ifrån varann (tar väl en kvart att gå dit). Jag träffar dom andra barnen mer som bor längre härifrån. Han fick nyss en mössa och ett par vantar av mej. Hoppas att han använder dom...
Mot kvällningen så fick jag besök av Robban, min näst äldsta grabb. Vi kollade på en rolig film på 3:an. Man behöver verkligen få koppla bort verkligheten emellanåt, och bara skratta. Det har varit väldigt mycket tragik på sista tiden. Vart tog alla skratt vägen? All lycka? Who knows :-(
Va blire för mat idag? Antagligen nån form av fläskköttgryta. Set blir blandat fläskkött av file´, benfri kotlett o fläskgrytbitar. Spännande.
Min mamma har varit i Spanien ett tag nu, och kommer hem den här veckan. När hon har "landat" på hemma"plan" så ska jag fråga om jag kan komma dit ett tag. Jag behöver få läka mej själv ett tag. Det gör så ont i min själ... jag behöver få läka. Jag har inte varit JAG på ett tag. Om jag glömmer bort mej själv för andra, så finns inte jag längre... jag behöver fylla på mitt förråd med positiv energi för att orka vidare.
Och Freddy: Vi ses väl snart? Du har ju skaffat bil, juh... Du har väl ett gäng filmer som vi kan kolla på, antar jag. Daniel har köpt serien "Rötter" som vi ska titta på tillsammans en helg. Kul, va?
Hare Krishna på er

Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss.

Jag ska träffa Ticke :-)

Det är svårt att planera nånting överhuvudtaget för min del. Det kommer hela tiden annat i vägen. Nu vill jag ju inte påstå att Dylan är i vägen för mej, men jag behöver lite framförhållning för att livet ska kunna funka för mej... lite planering skulle inte skada!!! Nog om det.
I övrigt mår jag bra. Jag ska åka iväg till Sandra en sväng. Jag ska få träffa Christopher. ÄNTLIGEN!!!


Helgen i övrigt: Imorgon ska jag hem till Danne (om det nu kommer att bli av...) Jag ska hjälpa honom att organisera lite, och han ska sätta upp sin nya platt-TV på väggen. Så ska vi kolla på film. Ska bli skönt att bara få vara. Jag behöver det så innerligt, så jag längtar tills imorgon.
Jag har ju som sagt en sambo nu... och hoppas att alla vet att vi bara delar lgh under en period, så ingen tror att jag har konverterat till nåt annat ;-) Hursomhelst så är hon helmysig, och jag tror att vi kommer att komma jättebraöverens den tiden vi kommer att bo tillsammans.
Dylan är här, och jag har haft honom sen i onsdags eftermiddag. Han börjar nog tröttna på mej nu. Han var väldigt ledsen för en stund sen, och hoppas att han piggnar till efter sin vila. Han får helt enkelt följa med till Sandra, han har ju inget val...

Ännu en fin bild på Dylan


Den här bilden är tagen sommaren - 2011


Inget blev av idag :-(

 Idag skulle jag ha träffat en kompis, men tyvärr så hörde hon inte av sej. Synd!!! På eftermiddan/kvällen skulle jag träffa min son Daniel, vi skulle kolla på film hemma hos honom. Han har ju köpt en platt-TV som han gärna vill visa mej. Han hörde inte heller av sej. Så istället så har jag mest suttit o slötittat på olika TV-program som:
Judy´s domstol, Halv åtta hos mej, Äntligen hemma o slutligen House. Dylan var med på en snutt på en gammal repris av 112 - på liv och död på TV4 (kul att se igen... han var så liten...) Så har jag virkat en toffel till Daniel, den andra gör jag imorgon. Det blev en tråkig middag idag bestående av falukorv/köttbullar, råstekt potatis och brysselkål. Jag hade ingen som helst inspiration att laga mat. Min sambo (hoppas att ingen missuppfattar, vi delar bara lägenhet...) åkte iväg till en kompis och kommer hem imorgon. Så här är det lugna gatan.
 Imorgon ska jag hämta Dylan på dagis och vara med honom till på torsdag eftermiddag. Ska bli kul att få vara med honom ett tag. Jag längtar faktiskt. Inte för att vi kommer att kunna göra så mycket mer än att bara umgås, men det duger nog till både honom och mej...
 Jag har prexis lyssnat på Amanda Fondells låt "All this way". Den är helt underbar tycker jag. Jag gillar hennes mycket speciella röst.
 Lyssna och njut, folks:
http://www.youtube.com/watch?v=Cz5UROCKM5E



 
  


Yeah Right!!!

Måndag... ny vecka. Idag flyttar nog min sambo in för gott hos mej. Kul, vi gillar varann, tror jag. Vi har ganska mycket gemensamt.
Jag har pratat lite med min äldsta dotter Petra idag, och jag ska åka till dom i Motala inom kort. Dom ska bara fixa till gäststugan. Jättekul, faktiskt :-)
Det har inte hänt så mycket i helgen: Min sambo var här en sväng på fredagen, och en sväng på lördagen. Hon träffade min som Robban, och han spelade o sjöng för henne. Gulligt, va?
Jag sydde gardiner igår till Dylan, men jag tror inte att mamma Sofie kommer att uppskatta dom, så jag får nog behålla dom själv :-(
Det är mycket nu... lite deppad, men hoppas att det går över. Aldrig kul att bli utesluten från något som man älskar...

 

Ödet ger oss våra släktingar men våra vänner väljer vi själva


Yrkesmördare misstänkt för mord.
(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

 



Nu är det bara 18 dagar kvar... tills pengarna ramlar in igen

Morrn. Jag sitter här med min morronkaffe o ett glas med Citodon brus. Jag har ju ischias titt som tätt. Två gånger om året kommer det som en överraskning, o då vill inte min kropp göra som jag vill. Då blir det mycket soffsittande framför TV:n med virkning eller pärlor.
Idag skulle jag till simhallen i Jakobsberg med Sandra o sola, men jag tror inte att jag orkar. Vi solade ju igår. Min ekonomi är ju dessutom i botten, eftersom jag fick anlita en låssmed i fredags för att komma in.
Nytt stycke:
Jag ser här bredvid att dom gör reklam för semlor. Jag blev hur sugen som helst.
Robban var här häromkvällen med kompis. Dom satt o drack läsk o kollade på TV. Jag satte igång en deg o bakade bullar. Det blev runt 80 st. Jag gjorde alltså en dubbel sats. Senare så vräkte jag i mej 6(!) st utan att blinka. Jag som knappast äter kaffebröd. Jo, tjena... Tur att dom ligger i frysen nu, dom som är kvar.
Noppensinopp... nu ska jag logga ut, o göra mej iordning för dagen.
Nytt armband:

Bilderna blir väldigt suddiga med mobilkamera :-(

RSS 2.0